Primera Panera Solidària de Sant Jordi

Del 9 a les 12:00 al 24 d’abril de 2021 a les 00:00

Sorteig de la PRIMERA PANERA SOLIDÀRIA DE SANT JORDI (organitzat per l'AMPA de l'Escola Virolai).

Benvolguts/des veïns i veïnes, us convidem a participar en el sorteig de la PRIMERA PANERA SOLIDÀRIA DE SANT JORDI!

Els diners recaptats es destinaran íntegrament a l’AFA amb l’objectiu de recollir fons per continuar oferint serveis com l’acollida i el menjador de l’escola, entre d’altres.

Com ho farem?

Es podran adquirir participacions al Forn de pa J. Carbonell, a Cal Carnisser i a l’Ajuntament.

Quan i on es farà el sorteig?

El sorteig es farà el divendres 23 d’abril a la plaça de l’Ajuntament entre les 18:00 i 19:00. Des de les 10:00 hi haurà paradeta de llibres i roses i a partir de les 16:30 / 17:00 hi haurà activitats per la canalla.

Com puc saber què hi ha a la panera?

La panera estarà exposada a l’ajuntament a partir del 16 d’abril i també es publicarà al Canal de comunicació de l’Ajuntament de l’Ajuntament.

Com puc saber si en sóc l’afortunat/da?

El mateix dia del sorteig es publicarà el nom de l’afortunat/ada. Qui no pugui ser-hi present podrà "delegar" les seves participacions a alguna persona de la seva confiança que hi pugui ser aquell dia. Es podrà seguir el sorteig i resultats pel Canal de Comunicació de l’Ajuntament. En cas que no surti guanyador/a es repetirà el sorteig al cap de 20 minuts.

Agraïments

El nostre més sincer agraïment per la col·laboració i generositat de cadascun dels patrocinadors i patrocinadores. Sense ells/es no hauria estat possible l’elaboració d’aquesta fantàstica panera!!!

Darrera actualització: 9.04.2021 | 13:29