Vermut popular "La Plaga"

Diumenge, 7 de novembre de 2021 de 11:30 a 14:00

VERMUT

ORGANITZAT PER LA COLLA

DE BESTIARI POPULAR

“LA PLAGA”

Benvolgudes veïnes i veïns de Puigdàlber,

Al poble ha nascut una nova entitat formada per una colla de veïns amb un repte comú, una il·lusió que volem compartir amb vosaltres. El nostre projecte s´ha fet realitat i ja la tenim aquí: una bèstia de foc pel poble.

El bestiari és un element puntal en la cultura popular del Països Catalans i per això ens fa especialment il·lusió, per seguir contribuint a la riquesa del nostre poble. Amb ella neix una entitat singular, sense ànim de lucre, un grup d´animació de carrer i alhora una entitat de cultura popular i tradicional catalana a Puigdàlber.

Volem fugir dels estereotips populars que imperen en la majoria de bèsties de foc i per això ens hem decantat per un insecte LA MOSCA.

A aquest insecte li ha agradat tant el nostre poble que gran part de l’any la trobem a les nostres llars “ com una mes de la família”. Fins i tot ens acompanya el dia que mengem els canelons per Festa Major.

Per tot això, us volem comunicar que el dia 7 de Novembre a la sala polivalent,  us tindrem a punt un Vermut Popular. Us animem a que vingueu a gaudir d´aquest dia.

En aquesta trobada ens podreu conèixer, informar-vos del projecte i qui sap, fins i tot entrar a formar-ne part.

A més, col·laborareu en la recapta de fons per avançar en  aquest complert projecte cultural, que inclou els element necessaris que acompanyaran a la bèstia i la presentació que s’està preparant per la Festa Major d´enguany.

Ens veiem el dia 7 de Novembre, us hi esperem.

GRÀCIES A TOTS!!!

Sala polivalent

Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 5.11.2021 | 12:08