El director general de Carreteres visita la C-15

Dijous, 14 de juny de 2012 a les 00:00

El dimarts 12 de juny, el director general de Carreteres de la Generalitat, Jordi Follia, acompanyat per un equip de tècnics del Departament de Territori i Sostenibilitat i de la constructora pública GISA, va recórrer la C-15 al seu pas per l’Alt Penedès per analitzar sobre el terreny els punts conflictius i les millores proposades des del Consell Comarcal i els ajuntaments, entre ells Puigdàlber.

Els tècnics de la Generalitat van contrastar i acceptar cadascuna de les propostes de millora de la senyalització proposades des dels ajuntaments. Aquestes millores serviran per identificar amb més facilitat les sortides d’accés a alguns nuclis de població i per millorar la seguretat en alguns trams de velocitat limitada (com per exemple, la corba de la Granada) i es faran efectives durant aquest estiu.

Jordi Follia va confirmar que el conseller de Territori i Sostenibilitat ha signat ja el decret que permet la lliure circulació de vehicles agrícoles durant el període del 15 de juny al 15 d’octubre i que s’ha notificat als mossos d’esquadra perquè no multin els tractors durant el període de la verema i de la campanya dels cereals. Els alcaldes i els representants de les associacions agràries van valorar molt positivament la visita

Darrera actualització: 22.07.2020 | 13:47