L'Ajuntament informa - Agost 2012

Dijous, 2 d’agost de 2012

L’Ajuntament de Puigdàlber signa el conveni de col·laboració de finançament de les obres del nou consultori local ubicat al Centre.

Aquest mes de juliol finalment s’ha signat el conveni en que s’ha estat treballant durant el darrer any i mig per poder finalitzar les obres de Rehabilitació del Centre Cultural i Recreatiu a Puigdàlber.

El passat dia 12 de juliol de 2012, l’Honorable senyor Boi Ruiz i Garcia, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya i el senyor Josep Maria Padrosa i Macias,
Director del Servei Català de la Salut, juntament amb el senyor David Masdeu i Baqués, Alcalde del nostre municipi, van procedir a la signatura del conveni de col·laboració entre el Departament de Salut, el Servei Català de la Salut i l’Ajuntament de Puigdàlber, pel finançament de les obres de construcció del consultori local per import de 293.045,75 euros.

Tot i que ha estat, donada la situació econòmica que estem vivint, una tasca molt treballada per l’equip de govern, finalment la satisfacció d’haver aconseguit ser un dels dos únics municipis de la província de Barcelona que han obtingut subvenció per l’exercici 2012 per aquest tipus d’actuació, demostra que tot i els aconteixements actuals, la constància, l’esforç i el treball del dia a dia, donen els resultats esperats.

Amb aquest fet, el proper mes de setembre, es podrà iniciar la finalització de les obres que mancaven per completar la totalitat de les actuacions al Centre. Circulació de vehicles agrícoles per la carretera C15

Tot i les informacions que han estat publicades a diferent mitjans, en les que altres entitats s’atorguen els resultats de les negociacions portades a terme per aconseguir la circulació dels vehicles agrícoles fora de Puigdàlber, el cert és que el preacord va sorgir, en primera instància, de la Sala de Plens del nostre Ajuntament conjuntament amb els representants de l’Ajuntament de La Granada, l’Ajuntament del Pla del Penedès i la Direcció General de Carreteres de la Generalitat de Catalunya.

Com a resultat provisional a la problemàtica de circulació dels vehicles agrícoles per l’interior de la població, des del dia 25 de juny i fins el 15 d’octubre d’enguany, aquests vehicles circularan pel tronc de la C15, evitant d’aquesta manera el seu pas pel centre del nucli urbà.

No obstant l’Ajuntament continua treballant per cercar una solució definitiva a aquesta situació. La Direcció General de Carreteres indica que aquesta problemàtica no va estar al·legada, en cap moment, fins que l’actual equip de govern va reivindicar una solució.

 
Darrera actualització: 22.07.2020 | 13:41