Avís per talls de carrers

Dimarts, 9 de juliol de 2019 a les 00:00

Avis per talls de carres dies 11 i 12 de Juliol.

Benvolguts veïns i veïnes,

A causa de les obres d’Urbanització de l’Avinguda Mercè Torrescassana i Ampliació de la Plaça Sant Andreu, us informem del següent:

El proper dijous dia 11 es realitzaran els treballs de fresat de l’asfalt (cosa que pot provocar molèsties però no afectarà al trànsit)

Informar-vos també que el mateix dijous dia 11, a partir de les 17 hores i fins les 22 hores, es faran el treballs de construcció d’un pas elevat a l’Avinguda Catalunya, a l’alçada de la Plaça de la Vila. És per això que durant aquest període de temps no es podrà circular en el tram de l’Avinguda Catalunya que va, des del C/ del Pla fins el C/ Sant Ramon de Penyafort.

El divendres dia 12, es procedirà a fer els treballs de pavimentació i quedarà tancada tota l’Avinguda Mercè Torrescassana, el que implicarà que s’hi haurà d’accedir i sortir pel C/ del Pla.

També estarà tallat el tram del Camí Cementiri cantonada C/ Diputació, és per això que es prega utilitzar els accessos del C/ Sant Ramon de Penyafort, per pujar i el C/ del Mig per baixar.

Els preguem disculpin les molèsties que puguem ocasionar.

Ajuntament de Puigdàlber

Puigdàlber, 8 de juliol de 2019

Darrera actualització: 22.07.2020 | 09:29