Programa Treball, Talent i Tecnologia - actes i jornades novembre

Divendres, 4 de novembre de 2022

Actes i jornades novembre

 

Des del programa Treball, Talent i Tecnologia, comencem a fer difusió de diferents actes i jornades que es duran a terme al llarg del mes de Novembre dirigit a empreses.

Resum breu dels actes i jornades:

El 10 de Novembre de 2022, es presenta al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès, la Guia resultant del projecte “Estratègies i casos d’estudi de digitalització en vitivinicultura” que ha desenvolupat INNOVI. Aquesta guia donarà les indicacions bàsiques a micro i petits cellers sobre com incorporar la digitalització a partir d’una diagnosi i estratègia individualitzada.

El dia 14 de Novembre de 2022, juntament amb la Federació d’Empresaris del Gran Penedès, s’ha organitzat la jornada “Tecnologies disruptives al Sector Agroalimentari” al Castell de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos.

En aquesta jornada s’identificaran els reptes de transformació digital de la cadena de valor alimentària de la comarca, així com els perfils professionals amb aquestes noves competències digitals.

Per últim, el dia 21 de Novembre, es tancarà el cicle de jornades a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d’Anoia amb un acte sobre "Digitalització i sostenibilitat: un binomi indivisible".

En aquesta ocasió participarà ACCIÓ – l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa i es parlarà amb diferents empreses que han realitzat canvis en la seva digitalització i de com aquests canvis han millorat el seu funcionament i han suposat una millora en la sostenibilitat.

A banda d’aquestes tres jornades, recordeu que es manté obert el període d' inscripció per rebre informació del projecte La Volta 4.0. sobre logística compartida dels cellers.

Les empreses interessades en participar:

Per apuntar-se ho podeu fer a través dels propis codis QR de l’anunci o enviar un correu electrònic a: tttpenedes@ccapenedes.cat o al telèfon 93.890.00.00, ext: 130 o 134.

 

Darrera actualització: 4.11.2022 | 14:50