Salutació de l'Alcalde

Benvinguts amics i amigues al web de l’Ajuntament de Puigdàlber.

Aquesta és la finestra del nostre Ajuntament, una eina que serà dinàmica en la qual anirem incorporant informació i facilitarem tràmits en línia per tal que la vostra comunicació amb l’Ajuntament sigui més àgil i ràpida.

També s'hi podrà trobar tota la informació necessària per conèixer millor el nostre poble i les nostres activitats, tant per la gent del nostre municipi com la de fora, que sempre serà molt benvinguda a Puigdàlber.

Hem volgut fer una pagina àgil i entenedora, que sigui participativa; en definitiva, una pàgina per poder estar en contacte amb vosaltres i poder copsar les vostres opinions i suggeriments per poder millorar la nostra feina.

Per als que no ho sapigueu, Puigdàlber és un municipi petit, amb poc més de 500 habitants, situat al bell mig de la comarca de l’Alt Penedès (Barcelona), envoltat de vinyes i ben comunicat. Estem situats a uns 30 km de la costa, a mig camí entre Barcelona i Tarragona.

Per als que no sigueu de Puigdàlber, esperem que pugueu conèixer millor aquest magnífic poble tranquil i acollidor. Us hi esperem.

Miquel Vallès Esteve

Alcalde de Puigdàlber

Darrera actualització: 17.12.2020 | 13:53
Darrera actualització: 17.12.2020 | 13:53