Reserva de pistes de pàdel

Instruccions per a la reserva de pistes de pàdel

Les pistes de pàdel es troben ubicades la nova zona esportiva, al costat de la Sala Polivalent. La instal·lació funciona de forma completament automàtica, i per fer-les servir, cal reservar-les seguint les indicacions que es descriuen a continuació:

Nous usuaris

Si voleu fer una reserva per primer cop, cal que us registreu a l’aplicació mitjançant l'enllaç següent: Reserva de pistes

Heu d’indicar un número de telèfon mòbil (indispensable per accedir al recinte), una adreça de correu electrònic i si s’està empadronat a Puigdàlber. Un cop completat el registre, quedarà pendent de verificació per part de l’Ajuntament. Un cop s’hagi verificat favorable o desfavorable l’usuari rebrà un correu electrònic conforme ja pot fer servir el compte per fer reserves. El correu de confirmació pot trigar unes hores o uns dies, ja que la verificació es fa de forma manual.

Reserves i pagament

Per fer la reserva heu d’accedir a l'enllaç Reserva de pistes

Cal escollir dia, hora i si es vol fer ús del servei d’il·luminació (opcional). El pagament es farà únicament amb targeta de crèdit o dèbit.

Accés a les pistes

El dia i l’hora de la reserva, cal situar-se davant de la porta d’accés a la pista i seguir les instruccions que s’han rebut en el correu de confirmació. Per accedir-hi, cal fer una trucada al número de telèfon indicat al correu de confirmació des del telèfon mòbil de l’usuari que ha fet la reserva. Si no és així, les portes no s’obriran.

Una vegada feta la trucada, el sistema verificarà si existeix una reserva vinculada al telèfon mòbil des del qual s’està trucant i, en cas afirmatiu, es posarà el llum verd de la porta d’accés i es permetrà l’entrada a la pista. En cas d’haver contractat el servei d’il·luminació, aquest s’activarà automàticament.

Durant el partit

És imprescindible mantenir les portes obertes del recinte mentre s’està fent ús de la pista de pàdel.

Finalitzat el temps de reserva, caldrà sortir de la instal·lació i tancar la porta d’accés, comprovant que, efectivament, les portes estan ben tancades. Sempre s’ha de tancar la porta, encara que hi hagi un altre grup esperant per entrar. En cas de no tancar la instal·lació, la persona usuària continua sent responsable i es farà càrrec dels possibles desperfectes que es puguin ocasionar.

En cas d’incidència, avaria o desperfectes, envieu un correu a puigdalber@puigdalber.cat, indicant totes les dades de la reserva.

Tarifes

EMPADRONATS

DIES

HORARI

PREU

SERVEI LLUM

Dilluns - divendres

9.30- 17 h

6,00 €

2,00 €

Dilluns - divendres

17 - 21.30h

10,00 €

2,00 €

Dissabte - diumenge

9.30 - 21.30h

10,00 €

2,00 €

* Abonament 10 partits: 90€ (franja horària de 17 - 21.30h i cap de setmana)
 

NO EMPADRONATS

DIES

HORARI

PREU

SERVEI LLUM

Dilluns - divendres

9.30h - 17 h

12,00 €

2,00 €

Dilluns - divendres

17 - 21.30h

20,00 €

2,00 €

Dissabte - diumenge

9.30 - 21.30h

20,00 €

2,00 €

* Abonament 10 partits: 180€ (franja horària de 17 - 21.30h i cap de setmana)

Normativa d'ús

  • Les pistes de pàdel són d’ús exclusiu per a la pràctica d’aquest esport. Tant les pilotes com les pales hauran de ser les apropiades per al pàdel.
  • Les reserves de les pistes s’hauran de fer mitjançant l’aplicació o la pàgina web habilitades per a aquesta finalitat.
  • L’ús de les pistes està condicionat al pagament de la taxa corresponent.
  • El jugador que faci la reserva serà la persona que abonarà l’import total de la pista.
  • Un cop transcorregut el temps de joc, els jugadors hauran d’abandonar la pista i tancar les portes.
  • El temps màxim de reserva de pista serà d’una hora i mitja consecutiva i no es podran fer canvis de pista un cop assignades.
  • En cas d’utilització de l’enllumenat, la despesa serà sempre a càrrec de l'usuari.
  • Les persones usuàries han de seguir les observacions i requeriments indicats en el panells i en el moment de la contractació del servei.
  • Dins de les pistes només es permetrà l’entrada estricta de les persones usuàries de la reserva.
  • Abans d’accedir a les pistes, les persones usuàries hauran d’eliminar tot tipus de restes de terra, fang o de qualsevol altre tipus que puguin dur al calçat. Igualment, en sortir de la pista, no deixaran abandonat cap tipus d’utensili, ampolles, pots, bosses, etc.
  • L’Ajuntament de Puigdàlber no es farà responsable d’aquells objectes oblidats dins de les pistes, ni tampoc de les pilotes que hagin pogut caure fora de la zona de joc.
  • Si la persona usuària observa alguna anomalia o desperfecte a les instal·lacions, ho haurà de notificar a l’Ajuntament de Puigdàlber.
  • Dins de les pistes, resta totalment prohibit fumar ni introduir cap tipus d’aliment, ni cap objecte extern a la pràctica del pàdel. Es podrà introduir aigua i begudes refrescants (no alcohòliques i amb envasos no de vidre).
  • En cas de necessitat, l’Ajuntament de Puigdàlber podrà reservar, o suspendre, la utilització de les instal·lacions per a la celebració de qualsevol esdeveniment esportiu d’interès municipal, així com també per a tasques de manteniment.
  • Totes les persones usuàries han de tenir cura del bon ús de les instal·lacions.
  • L’Ajuntament de Puigdàlber pot decidir el tancament de la instal·lació quan, per raons climatològiques, d’ordre interior o seguretat, consideri que es pugui veure afectada la integritat de les persones o produir-se danys a les instal·lacions.
  • L’horari per fer servir aquestes instal·lacions estarà sempre condicionat a l’horari indicat a l’aplicació o a la web de reserva.
  • La reserva i la utilització de les instal·lacions suposa l’acceptació d’aquestes normes generals.

Responsabilitats

  • L’Ajuntament no es farà responsable dels possibles accidents i/o lesions que es produeixin per l’ús de les instal·lacions, tant per part dels esportistes com del públic en general.
  • L’Ajuntament no es farà responsable de la possible subtracció o pèrdua d’objectes de valor que puguin sofrir les persones usuàries a l’interior de les instal·lacions.
  • Les persones usuàries són responsables dels danys que, per la seva negligència, puguin sofrir les instal·lacions i/o el material esportiu o d’altra classe que pertany a aquestes, i resten obligades a abonar els danys ocasionats, sota aplicació per part de l’Ajuntament de la normativa sancionadora legal que correspongui.

Pistes de pàdel

Av. de l'Alt Penedès (al costat de la Sala polivalent) - 08797 Puigdàlber - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 4.03.2022 | 17:47