Hemeroteca

  Cartell informatiu Jornada de portes obertes a la Llar d'Infants La Cabana 27 d'abril de 2012
  El proper dissabte dia 5 de maig,   VINE, d'11 a 13 hores  a la JORNADA DE PORTES OBERTES de la LLAR D'INFANTS " La Cabana" de PUIGDÀLBER. Podeu clicar sobre el document per consultar:   RETOL PORTES OBERTES TRIPTIC INFORMATIU 1 TRIPTIC INFORMATIU 2
  Digitalització de les actes del Ple 8 de juny de 2012
  L'Ajuntament ha rebut de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Penedès, un DVD amb els llibres d'actes del Ple digitalitzats dels anys 1863 - 1999, resultat del Conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de l'Alt Penedès i l'Ajuntament de Puigàlber per portar a terme els Plans d'Ocupació Locals Extraordinaris 2010 (Projecte Impuls - Treball).
  Reunió de treball Visita Diputació de Barcelona 8 de juny de 2012
  El diputat per a la Cooperació Local, Joaquim Ferrer, va rebre el passat dia 6 de juny una representació de l'Ajuntament de Puigdàlber, encapçalada pel seu alcalde, David Masdeu, acompanyat del segon tinent d'alcalde, Rafael del Moral Lirola. A la reunió, en què també va participar el vicepresidentsegon de la Diputació, Ferran Civil, es va parlar de la col·laboració entre les dues administracions i altres temes d'interès municipal.
  El director general de Carreteres visita la C-15 14 de juny de 2012
  El dimarts 12 de juny, el director general de Carreteres de la Generalitat, Jordi Follia, acompanyat per un equip de tècnics del Departament de Territori i Sostenibilitat i de la constructora pública GISA, va recórrer la C-15 al seu pas per l’Alt Penedès per analitzar sobre el terreny els punts conflictius i les millores proposades des del Consell Comarcal i els ajuntaments, entre ells Puigdàlber.
  Contenidors de reciclatge Revista Ambient - Núm. 1 - Maig 2012 14 de juny de 2012
  S'ha editat el primer número de la revista d'informació municipal relacionada amb les actuacions que porta a terme la Regidoria de Medi Ambient.
  Durant la campanya, els tractors no circularan per la població 25 de juny de 2012
  Fruit de les negociacions que des de principis d'any ha mantingut l'equip de govern amb la Direcció General de Carreteres de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració i implicació cercada amb altres municipis i el Consell Comarcal. El passat 13 de juny es va realitzar la visita sobre el terreny dels representants de municipis afectats, entre ells Puigdàlber, les entitats agràries, el Director General de Carreteres i representants del Consell Comarcal.
  Butlletí municipal maig 2012 9 de juliol de 2012
  El passat mes de maig va sortir publicada una nova edició del butlletí municipal "Al Dia". Podeu consultar-lo al document adjunt.
  L'Ajuntament informa - Agost 2012 2 d'agost de 2012
  L’Ajuntament de Puigdàlber signa el conveni de col·laboració de finançament de les obres del nou consultori local ubicat al Centre.
  Eleccions al Parlament de Catalunya 2012 26 de novembre de 2012
  Per poder accedir a tota la informació relacionada amb el resultat de les Eleccions al Parlament de Catalunya 2012, podeu clicar l'enllaç Resultats Parlament 2012.  
  Viure al poble més 30 de novembre de 2012
  Puigdàlber ha estat seleccionat pel projecte subvenció "Viure al Poble Més".  
  Felicitació de festes 2012 Bones festes!!! 21 de desembre de 2012
  Pàgina inicial del nou web L'ajuntament de Puigdàlber estrena la nova pàgina web 26 de juliol de 2013
  Renovació del web per adaptar-lo a la normativa.
  Cartell informatiu Manteniment d'instal·lacions alimentades amb butà / propà 11 de novembre de 2013
  La Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ha editat uns consells respcte de les condicions d'ús i manteniment que cal seguir per millorar la seguretat de les instal·lacions domèstiques alimentades amb gas envasat (butà / propà).
  Autoritats a l'acte d'inauguració Inauguració de les obres de millora de la Llar d'Infants 16 de novembre de 2013
  El passat dissabte dia 16 de novembre, va tenir lloc la inauguració de les obres de Millora de la Llar d'Infants Municipal "La Cabana". Per l'esmentada inauguració vàrem comptar amb l'assistència del sr. Ferran Civil Arnabat, vicepresident 1r de la Diputació de Barcelona.
  Dos integrants del grup municipal oficilizant el relleu Canvi de regidor del grup municipal de CIU 18 de novembre de 2013
  El passat dia 18 de novembre es va fer efectiu del canvi de regidor en el grup munipal de CIU mitjançant un Ple extraordinari en que va prendre possessió del seu càrrec el sr. Enric Fernández Salguero en substitució del sr. Rafael del Moral Lirola.
  Alcalde i autoritats amb el delegat territorial Visita del delegat territorial de la Generalitat de Catalunya 19 de novembre de 2013
  El dia 19 de novembre va tenir lloc una reunió de treball entre el Delegat del Govern de la Generalitat i l'Alcalde de Puigdàlber. Aquesta visita va ser seguida per un equip de TVE que va elaborar un reportatge pel programa "Vespre a la 2" (Veieu video adjunt)
  Tall de trànsit 30 de novembre. C/ Sant Raimon de Penyafort / Av. Alt Penedès 27 de novembre de 2013
  El proper 30 de novembre es tallarà al trànsit i quedarà prohibit aparcar al c/ Sant Raimon de Penyafort i en un tram de l'Av. Alt Penedès, entre les 9 i les 15 hores, per raó dels diferents actes organitzats amb motiu de la Festa Major.
  Picto d'informació Informació d'interès: Tancament oficines municipals - Canvi horari atenció clients: CASSA 18 de desembre de 2013
  TANCAMENT OFICINES MUNICIPALS Es posa en coneixement dels veïns i veïnes del municipi, que els propers dies 24 i 31 de desembre de 2013, les oficines municipals romandran tancades. Gràcies. CANVI HORARI ATENCIÓ AL CLIENT -CASSA- A partir del dia 1 de gener de 2014 l'horari d'atenció al client de l'empresa de subministrament d'aigua CASSA es modifica, passant a ser els dimecres de 11 a 12 hores.
  Horaris especials consultori local. 31 de desembre 27 de desembre de 2013
  L'Àrea Bàsica de Salut Penedès Rural informa del tancament de la consulta d'infermeria de Puigdàlber el proper dimarts 31 de desembre i que la consulta del metge romandrà oberta nomès fins a les 10.30 hores.
  Reunió informativa nou POUM i ordenança de civisme 4 de febrer de 2014
  Obertura període de participació ciutadana.
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44